Kuinka lisätä Instagramin sitoutumista tarinoihin vuonna 2020

0
422

Kuinka lisätä Instagramin sitoutumista tarinoihin vuonna 2020

Vuonna 2016 käyttöön otetut Instagram-tarinat nähtiin alun perin vain Snapchartista peräisin olevana rip-off-tiedostona, ja käyttäjän tietokanta sinänsä ohitti ne.

Siirry eteenpäin vuoteen 2019, ja näemme useimpien suurten brändien hyödyntävän tätä ominaisuutta päivittäin kiinnittääkseen 500 miljoonan + Instagram-käyttäjän huomion, joka on heidän kanssaan säännöllisesti.

Koska> 75,3% yrityksistä ennustetaan käyttävän Instagramia markkinointitarkoituksiin vuonna 2020, on nyt tärkeämpää kuin koskaan käyttää tätä ominaisuutta tehokkaasti tuotemerkkiisi.

Joten tässä on muutama tapa auttaa sinua lisäämään Instagram-sitoutumistasi tarinoihin:

Visuaalinen peli

Kanssa
Tarinoita, sisältöön pääsyyn on lisätty kiireellisyyden tunnetta ensimmäisenä
juttu, jonka jokainen käyttäjä näkee avautuessaan Instagram on Stories-osa
heidän kotisivunsa.

Violetti ympyrä, joka pysyy, kunnes tarina nähdään, tekee siitä vielä epätodennäköisemmäksi, että käyttäjä ohittaa seuratun tilin tarinan 24 tunnin ajan, kun se pysyy aktiivisena.

Tämä visuaalinen yhdistelmä jokaisen sponsoroidun neljännen tarinan ja syötteen kanssa tekee tästä alustasta optimaalisen lyhytmuotoiselle videosisällölle ja staattisille kuville, jotka ovat herättäviä ja informatiivisia.

ottaen huomioon
Instagram on pohjimmiltaan graafiselle sisällölle tarkoitettu alusta, aloitetaan
keskustelemme siitä, miten tehdään visuaalisesti houkutteleva viesti, joka pitää sinun
yleisö kihloissa.

Ensin ylöspäin, kontrasti ja yksinkertaisuus

Tarvitset nämä molemmat varmistaaksesi, että käyttäjät tekevät tauon katsoaksesi viestiäsi. Samoin samanvärisillä tarinoilla on taipumus sekoittua toisiinsa, mikä tarkoittaa, että käyttäjät eivät voi laatia tekstiä ollenkaan tai eivät yritä lukea huonosti suunniteltuja grafiikoita.

Visuaalinen peli Instagram-sitoutumiseen

Ota
esimerkki tästä McDonald'sin viestistä, jossa ei ole tekstitettyä tekstiä ja vain
näyttää heidän McDelivery-palvelunsa logon Katso lisää -linkin kanssa
liitteenä.

Tämä on täydellinen esimerkki siitä, kuinka vähemmän voi olla enemmän, koska tekstin puute ei vain aiheuta terävää viestiä, vaan tietovaje houkuttelee asiakkaita selvittämään lisää viesistä ja siitä, onko linkkiin liitetty mitään tarjousta / tarjousta.

Lounaskulho-visuaalinen Instagram-sitoutumiseen

Toisaalta tähän P.F Changin tarinaan on liitetty otsikko ja osa päällekkäistä tekstiä, mutta avainsanoja (990 ja lounas) laajennetaan pitämään keskittymistä niihin.

Nämä kaksi
palvelemaan eri tarkoituksia, koska McDonald's on postittanut tämän tarinansa seuraajille
kun taas P.F lisäsi tämän sponsoroituihin tarinoihinsa, jotka eivät tuhoa itseään
24 tuntia.

Siksi sponsoroitujen ja säännöllisten tarinoiden on oltava erilaisia, koska ne palvelevat eri yleisöjä; yksi olemassa olevista seuraajista verrattuna siihen, joka houkuttelee potentiaalisia asiakkaita.

Aikataulu ja johdonmukaisuus

Kuten kaikissa muissa sosiaalisen median ympäristöissä, algoritmi edistää sisällön lataamista rutiininomaisesti ja johdonmukaisella tavalla, sitä odottavat käyttäjät arvostavat, ja se lisää tasaisesti Instagram-sitoutumista.

Mutta mihin aikaan ja tilanteisiin valitset postituksen?

Aikataulu ja johdonmukaisuus IG Insights Instagram-sitoutumiseen

Kelvollinen kysymys, johon monet eivät tiedä vastausta. Tähän voi vastata vain oman sivusi Analyticsin osiossa Yleisötilastot-osiossa, joka voi näyttää ajat / päivät, jolloin yleisösi on aktiivisin. Kuten 13.00 lounasaikana tai klo 23, kun he aikovat mennä nukkumaan.

Tämä tulee
olla viestien ajoitus, ja voit myös perustaa latauksen
lisäviestien aikataulu tiettyihin tilanteisiin, välitavoitteisiin tai tapahtumiin perustuen
jotka liittyvät merkkiisi.

Instagram-sisällön johdonmukaisuus voi olla myös kuvissa, kun alat käyttää värejä, fontteja ja viestejä erityisesti muodoissa, joista tulee osa digitaalista henkilöäsi.

Väri ja fontit Instagram-sitoutumiseen
U30 Instagram-sitoutumiseen

Nämä Forbesin kaksi diaa kuvaavat tätä käsitettä, koska ne soveltavat samaa keltaista sävyä kaikkiin tämän tapahtuman dioihin ja pitävät sen visuaalisesti yhdenmukaisina.

Silti
hienoiset erot värikoodauksissa ja kuvateksteissä estävät niitä tulemasta
tylsä.

Monet tehokkaat sosiaalisen median johtajat päättävät luoda sisältöjoukot etukäteen ja käyttää työkaluja sisällön ajoittamiseen.

Esimerkiksi SocialBu-työkalulla voit asettaa viestejä, ääni- ja värikoodeja yhdenmukaisia ​​viikkoja tai kuukausia ennen lähettämistä.

Sosiaalinen Bu Instagram-sitoutumiseen

Alusta tekee tämän antamalla sinulle mahdollisuuden ladata, luoda ja ajoittaa Instagram-tarinoita irtotavarana valitsemasi aikataulun mukaisesti kaikille sosiaalisen median tileillesi.

Tämä poistaa mahdollisuuden spontaaniin viestiin poistua linjalta ja saada ne visuaalisesti yhdenmukaisiksi pitämään Instagram-sitoutumista tasaisesti kasvussa.

Tarinoiden muokkaaminen analytiikkaan perustuen

Sisällön, julkaisuaikataulun ja muotojen säätämiseksi sinun on ensin ymmärrettävä tilastotiedot, jotka liittyvät tarinoidesi tehokkuuden mittaamiseen.

Kuten alla nähdään, Löytö-osio kertoo tarinoitasi saavuttaneiden ihmisten lukumäärän ja kuinka tarkalleen he ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa.

Analyticsiin perustuvat tarinat Instagram-sitoutumiseen

Kaikille merkeille nämä ovat tärkeitä mittareita, koska esimerkiksi suuri määrä videosisällön kosketuksia eteenpäin tarkoittaa, että käyttäjät ohittavat diojasi ennen niiden loppumista.

Tulet
täytyy todennäköisesti muuttaa muotoa kokonaan tai tehdä niistä houkuttelevampia.

Hanna
taaksepäin voi tarkoittaa päinvastaista ja kertoo, että yleisö on kiinnostunut
sisältöä ja pyrkii lukemaan sitä, joten muista priorisoida tämä
tyyppinen sisältö tuleville kampanjoille.

Kuvakäsikirjoitukset ja joukkohankintatarinat

Jos et ole koskaan törmännyt tähän termiin aiemmin, kuvasuunnitteluperustaista on prosessi, jolla luodaan graafinen esitys, joka simuloi tarkalleen, miltä sisältösi näyttää, liu'uta diaan tarinoiden tapauksessa.

Kuvakäsikirjoitukset ja joukkoratkaisutarinat Instagram-sitoutumiseen

Tämä on vain yksi esimerkki siitä, kuinka voit suorittaa tämän prosessin vaihe vaiheelta luodakseen yhtenäisen ja kiinnostavan tarinan, joka koostuu kertomuksesta.

Vaihtoehto tälle prosessille on hyödyntää käyttäjän luomaa sisältöä joukkomahdollisuuksien avulla.

Median uusiminen seuraajiltasi lisää luottamusta tuotemerkkiisi, tarjoamalla sinulle laajan ulottuvuuden heidän sosiaalisissa piireissään ja antaa orgaanisen tunnelman sisältöllesi.

Jos et halua käydä tällä tiellä, on aina RSS-ajoitusmenetelmä, jonka avulla sisältö lähetetään automaattisesti RSS-syötteestäsi tai muista tunnetuista lähteistä, kuten Engadget tai Mashable.

ottaa
nämä koko päivän ajalle suunnitellut antaa käyttäjille syyn vuorovaikutukseen
tietoisilla / viihdyttävillä viesteilläsi ja lisää yleistä seurantasi
ja sitoutuminen.

Hashtagit ja tarrat tehostetulle ulottuvuudelle

Vaikka monet vanhemmat käyttäjät eivät ehkä ymmärrä tai käyttävät hashtia, 75,3% nuoremmista yhdysvalloista käyttää rutiininomaisesti #xyz-toimintoa.

Päästäkseen näille markkinoille on tärkeää tietää, kuinka ja milloin käyttää Instagram-ominaisuuksia, jotta voidaan tuottaa houkuttelevaa sisältöä, joka tavoittaa laajan yleisön.

Esimerkiksi, jos olet tanssiklubi, joka pyrkii houkuttelemaan jalkaliikettä ja turisteja, yksi mahdollinen strategia on käyttää sijaintitarroja ja hashtageja kohdistaaksesi koko kaupunkiin.

Hashtags ja tarra tehostetulle kattavuudelle Instagram-sitoutumiseen

Tämä saa tarinasi näkymään joka kerta, kun joku napauttaa mitä tahansa mukana olevaa hashtia seuraavan 24 tunnin aikana etsiessään jotain tekemistä.

Vaihtoehtoisesti tämä toimii entistä paremmin lomien ja tilaisuuksien, kuten #BlackFriday, tapauksissa, joissa käyttäjät käyttävät aktiivisesti hashtageja etsimään aktiviteetteja ja tarjouksia, helpottaen sitoutumista entisestään!

Muita tarroja, jotka voivat auttaa sitoutumisastetta, ovat Kysymykset ja Kyselyt, jotka luonnollisesti pyytävät käyttäjien vastauksia ja saavat heidän mielipiteensä validoituneiksi.

Kysymyksillä on laajempi aihealue, ja ne ovat avoimempia hyödyllisen käyttäjäpalautteen tuottamiseksi, kun taas kyselyt ovat kapeampia, mutta ne voivat toimia eri tarkoituksiin.

Instagram-tarina Instagram-sitoutumiseen

Tämä on vain yksi esimerkki siitä, kuinka tarinoiden sisältö voi olla vuorovaikutteista ja kiinnostavaa. Tämä muotiviesti ei vain liity suoraan trendikkääseen herttuatariin ja muotiin, oletettavasti kahteen tämän sivun seuraajien suosikki aiheeseen, vaan seuraava dia lisää heidän uteliaisuuttaan ohjaamalla ne verkkosivuilleen pyyhkäisemällä. Lisää heidän Instagram-sitoutumistaan ​​kerralla!

johtopäätös

Yhteenvetona,
Pidä viestisi ja tarinasi puhtaana suunnitteluna, tiiviin viestinä ja johdonmukaisina
teeman ja ajan suhteen, samalla kun sisältöä muutetaan oivalluksia ajatellen
jonka saat Instagramin Analyticsista.

Jotta tarinaominaisuutta voitaisiin käyttää tehokkaasti täysimääräisesti, sinun tulisi alkaa käyttää yllä mainittuja vinkkejä rutiinisessa postitusaikataulussasi, jotta kärsivällisyydellä ja johdonmukaisuudella tapahtuu sitoutuminen, jota tuotemerkkiisi tarvitsee saavuttaakseen Insta Fame -sovelluksen vuonna 2020!

Vieraskirjailija: Julian Scott on tekniikan, pelien ja Netflixin harrastaja, jolla on kirjoitusoikeus. Hänellä on terävä silmä tyyliin, virtaukseen ja kielioppiin. Pakonomainen editointi on yksi suurimmista vahvuuksista ja virheistä (pakkomielteinen pakollinen editointi on todellinen; katso se!). Tällä hetkellä liikkeenjohdon opiskelija, joka työskentelee sosiaalisen median hallintayrityksessä (SocialBu) sisällönhallinnassa, toivoo johtavansa yhtenä päivänä oman yrittäjäyrityksen.